StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"На Молдову я дуже зла!": дружину співака Павліка в Молдові зупинили поліцейські

18 липня 2024, 09:51
330
Катя Репяхова розповіла, чому надалі намагатиметься обходити цю країну стороною.
Катя Репяхова
Катя Репяхова новини - дружина Павліка поскаржилася на поліцію Молдови / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова, блогерка, бізнесвумен, концертна директорка і дружина Віктора Павліка, майже місяць відпочивала у рідних в Ізраїлі. Поверталася вона через Молдову, і шлях додому видався не найприємнішим.

Спершу Репяхову обурили місцеві ціни, які, на її погляд, виявилися надмірно високими. "На Молдову я дуже зла! Понад 26 тисяч гривень – вартість паркінгу за 26 днів. Я вважаю, що це використання нашого положення у своїх цілях. Наступного разу всіма силами я буду намагатися оминати цю країну", - вирішила Катя.

Однак пізніше їй довелося зіткнутися з новими проблемами - її двічі зупиняли місцеві поліцейські і натякали на хабар. Цей факт ще більше розлютив дружину Павліка.

відео дня

"Два рази зупиняла поліція. Всі хочуть хабар! Вперше - у нас не було віньєтки (оплати за проїзд автомагістралями - прим. редактора), вдруге – поліція побачила в базі перевищення швидкості на 12 км 2023 року. Вони просто випрошують на лапу! Це жах", - написала вона у своєму блозі.

Катя Репяхова
Катя Репяхова новини - дружина Павліка поскаржилася на поліцію Молдови / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярна українська акторка Анна Саліванчук отримала серйозні травми за кордоном. Від болю вона не могла дихати, і по допомогу їй довелося в такому стані їхати в сусідню країну.

Також Юлія Тимошенко здивувала новим розкішним образом - вона позбулася звичної коси, і показалася в дорогій сукні-вишиванці та з новою зачіскою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти