StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Після двох епізодів раку за півроку: що зараз відбувається із Сарою Фергюсон

5 березня 2024, 15:03оновлено 5 березня, 22:14
Два важкі діагнози завдали подвійного удару по здоров'ю колишньої невістки Єлизавети II.
Сара Фергюсон
Сара Фергюсон онкологія - як пройшло лікування герцогині Йоркської / колаж: Главред, фото: instagram.com/sarahferguson15

У червні 2023 у Сари Фергюсон на ранній стадії виявили рак молочної залози. Пухлину видалили, проте під час реконструктивної операції лікарі виявили у герцогині Йоркської ще одну онкологію - цього разу злоякісну меланому.

За півроку у Фергі було виявлено два різновиди раку, що серйозно підкосило її моральний дух. Подруга Фергюсон повідомила виданню Рeople, як та почувається зараз.

Так стало відомо, що герцогині провели додаткову операцію, яка стосувалася небезпечної родимки та лімфатичних вузлів. Після цього колишня невістка Єлизавети II жила в очікуванні вердикту лікарів.

відео дня

"На щастя, все пройшло добре. Це найкраща новина, яку вона могла повідомити на даному етапі. Їй доведеться проходити огляди кожні 12 тижнів. Вона відчуває велике полегшення", - зазначає подруга Фергюсон.

Відомо, що герцогиня Йоркська вже повернулася до своєї громадської діяльності. Наприклад, цього тижня вона планує візит до Мельбурна, Австралія, де візьме участь у саміті з викорінення крайньої бідності Global Citizen NOW.

Хто така Сара Фергюсон?

Сара Фергюсон (Фергі) - британська письменниця, активістка і телеведуча. Колишня дружина принца Ендрю, другого сина королеви Єлизавети II (1986-1996). Має титул герцогині Йоркської. Була близькою подругою принцеси Діани.

Що відомо про видання People?

People - американський тижневик про зірок і селебрітіз, моду і стиль життя. Публікується з 1974, пізніше з'явилася веб-версія журналу. Відомий своїми щорічними рейтингами - "100 найкрасивіших людей", "Найсексуальніший чоловік року", "Найсексуальніша жінка року", "Найкраще/найгірше вбрання" тощо. Є одним із найбільш популярних видань - станом на 2018 рік його аудиторія складалася з більш ніж 35.9 мільйонів шанувальників.

Раніше в ЗМІ з'явилися чутки про те, що у 53-річної Наомі Кемпбелл роман із 37-річним мільйонером з ОАЕ, кінопродюсером Мохаммедом Аль-Туркі. Вони знайомі вже 10 років і багато часу проводять разом.

Також 55-річна Дженніфер Еністон спровокувала чутки про заручини. "Рейчел Грін" прийшла на червону доріжку вручення Премій Гільдії кіноакторів США (SAG Awards) з величезним діамантом на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти