StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Positiff назвав ім'я жінки, яка "зіпсувала" його стосунки з Потапом

27 вересня 2023, 14:29
Positiff поділився своїми припущеннями щодо дружби з Потапом.
Positiff, Позитив, Олексій Завгородній
Олексій Завгородній нещодавно розлучився зі своєю колишньою дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/positiff

Український співак Positiff (Олексій Завгородній) заговорив про свою дружбу з продюсером і виконавцем Потапом, а саме про те, чому у нього зіпсувалися стосунки з давнім другом.

У програмі "Ближче до зірок", артист розповів, що на його багаторічну дружбу з Потатом могли вплинути відносини і розлучення Завгороднього з колишньою дружиною, дизайнером Ганною Андрійчук, яка є близькою подругою Каменських. До війни вона часто з'являлася в сторіз у Каменсіх і була частою гостею їх з Потапом будинку.

"Я не працюю з ним (Потапом – прим.ред.). Ми просто бачимося. "Привіт-Привіт, як ти?"Ніяких образ один на одного, просто воно якось склалося. І ковід був, і у нас було мало концертів, мало конекту. Спочатку він займався Надею, потім - Настею, потім-собою. Я був сам по собі. Я думаю, що на багато що вплинуло, наприклад, моє розставання з Анею, з жінкою, тому що вона найкраща подружка Насті. Ну ніхто про це не говорив, що там і як, але я думаю, що десь внутрішньо воно так", - поділився артист.

відео дня

Також за словами артиста, вони мало спілкуються з колишньою дружиною, тому як, на думку Завгороднього, їй так буде легше "відпустити".

"Кілька разів листувалися, запитували як, що. Я розумію, що, може, їй не хочеться, їй, може, хочеться забути про те життя. І мені здається, що їй було складно, якби вона мене бачила кожен день, або я їй наярював, дзвонив, писав. Я не думаю, що це правильно. Мені здається, що потрібно було просто відпустити", – додав Позитив.

Нагадаємо, раніше український співак Positiff (Олексій Завгородній) потрапив у скандал, коли на шоу Володимира Остапчука "Мекнув - живіть" разом з Богданом Буше взяв участь в обговоренні волосся на тілі жінки. Чоловіки разом прийшли до висновку, що потенційна партнерка для них не може бути "10 з 10", якщо вона не робить депіляцію.

Відзначимо, раніше також Positiff Завгородній розповів про зради у першому шлюбі і друге весілля.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти