StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярний музичний продюсер назвала найкращу співачку України

23 листопада 2023, 13:27
1473
Олена Мозгова вельми строго оцінює сучасний шоу-бізнес. У ньому їй важко знайти кандидатуру, гідну уваги.
Олена Мозгова
Олена Мозгова розповіла, кого вважає найкращою співачкою в Україні / колаж: Главред, фото: facebook.com/mozgovaolena74

Музичний продюсер Олена Мозгова, всупереч професії, світ сучасного шоу-бізнесу коментує рідко. Але, якщо таке все ж трапляється, в своїх оцінках може бути дуже категоричною.

Так нещодавно на своїй сторінці в Facebook вона розкритикувала популярну музику в Україні, назвавши її другосортною. Крім того Мозгова відзначила низький рівень емоційного та духовного навантаження сучасної поп-сцени.

"Масмаркет засмітив голови продуктом , який не підіймає емоційний, духовний рівень людини, а навпаки... Так би мовити заземляє... А я б сказала опускає цей рівень до плінтуса… Але це, в кінці кінців, вибір самої людини, чи слухати другосортне лайно, чи насолоджуватись найвищими надбаннями світової музичної культури", - пише музичний продюсер.

Кого ж з українських співачок вона вважає гідними уваги? Номер один в особистому рейтингу Олени Мозгової - українська оперна співачка (сопрано) Людмила Монастирська.

"Коли мене питають, хто найкраща співачка в Україні, відповідь моя однозначна! Людмила Монастирська! І це найкраща співачка не тільки нашої країни, це Голос, харизма, талант, майстерність, техніка світового рівня і підтвердженя тому її блискучі виступи на кращих оперних сценах світу", - переконана музичний продюсер.

Дивіться відео виступу Людмили Монастирської:

Раніше українська співачка Ірина Білик розкрила подробиці стосунків з шанувальником, який несподівано зробив їй пропозицію руки і серця під час її концерту. Артистка тепер називає його нареченим.

Також український актор Богдан Бенюк підтримав ексдепутатку Верховної Ради та мовознавицю Ірину Фаріон у мовному скандалі, який торкнувся російськомовних захисників України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти