StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярна українська співачка розповіла про бажання мобілізуватися

29 січня 2024, 23:41
Марина Kruть зізналася, що зараз заважає їй поповнити лави ЗСУ.
Kruть, Марина Круть
Бандуристка Kruть зізналася, чи готова вона мобілізуватися / колаж: Главред, фото: instagram.com/bandura_krut

Українська співачка, бандуристка, учасниця Національного відбору на Євробачення у 2022 та 2023 роках, Kruть (справжнє ім'я - Марина Круть) свою концертну та творчу діяльність присвятила благодійним зборам коштів для ЗСУ. Однак артистка не виключає, що цим вона не обмежиться.

В інтерв'ю для "Громадського" Круть зазначила, що може поповнити лави ЗСУ. Вона мотивує це тим, що кінець війни складно прогнозований, і їй, можливо, колись доведеться мобілізуватися.

"Я не знаю, скільки триватиме ця війна. Можливо, так станеться, що я ще мобілізуюся", - зазначає бандуристка.

відео дня

Водночас вона зазначила, що найближча жінці військова спеціальність, на її погляд, це бойовий медик. Однак для цього Круть бракує навичок, до того ж, побачивши кров, вона непритомніє.

"Найпростіше, що може бути для жінки на фронті – це може бути, наприклад, бойовий медик. Я не скажу, що це найпростіше, але це така для мене зрозуміла схема, тому що, щоб бути снайпером, потрібно покласти не один рік життя на це. І так само, якщо ти хочеш бути хорошим бойовим медиком, бажано мати медичну освіту. Тобто треба докласти багато зусиль", - розповіла артистка.

Раніше музична продюсерка Олена Мозгова зізналася, що була жертвою домашнього насильства з боку одного зі своїх чоловіків. Своїм прикладом подолання аб'юзу в родині вона хотіла надихнути читачів на рішучі дії.

Також Сергій Притула довів Лесю Нікітюк до сліз - колишні колеги знову зустрілися на знімальному майданчику, що стало для ведучої дуже сильним потрясінням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти