StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярна співачка зізналася, чому від неї відмовився Костянтин Меладзе

3 грудня 2023, 21:48
Кола ледь не стала протеже зіркового продюсера, коли їй тільки-но виповнилося 18 років.
співачка Kola, Костянтин Меладзе
Kola розповіла, чому Костянтин Меладзе відмовився працювати з нею / колаж: Главред, фото: instagram.com/kola__official, instagram.com/meladzemusic

Українська співачка Kola (справжнє ім'я - Анастасія Прудіус) сьогодні співпрацює з одним з найпопулярніших музичних лейблів вітчизняного шоу-бізнесу, де знаходиться під опікою музичного продюсера Івана Клименка. Однак її музична кар'єра могла скластися зовсім інакше.

В інтерв'ю для Маші Єфросиніної Кола розповіла, що в 2010 році брала участь у музичному проєкті Костянтина Меладзе "Україна сльозам не вірить". Вона увійшла в 30-ку, але музичні продюсер відмовився продовжувати з нею співпрацю.

Співачка зазначила, що тоді була занадто м'якою і Меладзе не зміг розгледіти в 18-річній співачці акулу шоубізу. З цієї причини його дороги з Колою розійшлися.

відео дня

"Я була в "Україна сльозам не вірить" у тридцятці. Я жила в цьому домі. І він мене не взяв. Він сказав: "Вона дуже юна. Вона дуже чиста. Я не можу. Вона дуже ще непідготовлена. Дєвочка". Типу, що я якась... Що в мене немає оцієї такої гієни. А там на цих конкурсах треба реально бути такою: хоп! – і сожрала. А я була одуванчик", - згадує Прудіус.

Раніше блогерка Юлія Верба зганьбилася незнанням географії України. Дівчина взяла участь в опитуванні, в якому їй поставили нескладне питання зі шкільної програми.

Також дівчина Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, розповіла про спілкування з дітьми шоумена від першого шлюбу з Оленою Войченко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти