StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Поліція не уповноважена": Репяхова пояснила, чому у Павліка відібрали спецперепустку

22 травня 2023, 03:05
Дружина Віктора Павліка стверджує, що не все так страшно, як роздули в мережі.
Катерина Репяхова, Віктор Павлік
Катерина Репяхова розповіла, чому у Віктора Павліка відібрали спецперепустку / instagram.com/repyahovakate

Майже тиждень не вщухає ажіотаж навколо скандалу, в який потрапили блогерка Катерина Репяхова та її чоловік, Народний артист України Віктор Павлік. Співак прокатав дружину з вітерцем по закритому для цивільних Південному мосту в Києві, а вона знімала це на відео.

Це стало можливим завдяки спецперепустці артиста, яка була видана йому для допомоги ЗСУ - документ дозволяє пересуватися в комендантську годину і по закритих територіях. Використання Павліком перепустки в особистих цілях викликало обурення громадськості. Крім того блогерка невдало пожартувала, що перепустка чоловіка - подарунок, який він їй підніс.

Пізніше стало відомо, що ролик, на якому співак розмахує документом, а Репяхова хвалиться, що такі поїздки - задоволення не для всіх, побачили правоохоронні органи. Після цього спецперепустку вилучили.

І Репяхова, і Павлік вже вибачилися і публічно покаялися за відео, яке наполегливо називають недоречним жартом. У спілкуванні з підписниками на своїй сторінці в Instagram Катерина зазначає, що у чоловіка відібрали перепустку не назовсім, а для перевірки справжності документа. На це необхідний час, так як у патрульних поліцейських немає відповідних повноважень.

"Ця перепустка чоловіка, яку він має дуже давно. І її забрали задля перевірки справжності, патрульні поліції не уповноважені так сходу виявити, як, ким, навіщо була видана перепустка і чи взагалі вона справжня", - пише Репяхова.

'Поліція не уповноважена': Репяхова пояснила, чому у Павліка відібрали спецперепустку
Катерина Репяхова розповіла, чому у Віктора Павліка відібрали спецперепустку / instagram.com/repyahovakate

Скандал зі спецперепусткою

Нагадаємо, що Віктор Павлік з дружиною потрапили в скандал через спецперепустку для"обраних". Павлік вирішив скористатися своїм впливом в корисливих цілях, за що тут же був освистаний в мережі.

У Києві поліція відібрала у Віктора Павліка скандальний спецперепустку, якою той хвалився з дружиною. Поліція вилучила у співака Віктора Павліка спецперепустку, що надає право пересування містом під час дії комендантської години.

Дружина Віктора Павліка виправдалася за "задоволення не для всіх" за спецперепусткою. Катерина Репяхова заступилася за співака, і назвала легковажний вчинок невдалим жартом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти