StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Поки всі в паніці: Міддлтон засвітилася на відпочинку на розкішному курорті

15 лютого 2024, 20:12
4968
Безтурботність Піппи дає змогу сподіватися, що принцесі Кетрін не так вже й зле після операції.
Принц Вільям, Кейт Міддлтон, Піппа Міддлтон
Піппа Міддлтон попалася папараці під час відпочинку на карибському курорті / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, twitter.com/pippaofficial

У середині січня Букінгемський палац зробив заяву, згідно з якою принцеса Кетрін Уельська перенесла операцію черевної порожнини. Пресслужба британської королівської сім'ї не стала уточнювати причину хірургічного втручання, назвавши його плановим. Однак було зазначено, що на принцесу Кетрін чекає тривала реабілітація.

Відтоді в пресі з'явилося безліч чуток про стан здоров'я принцеси - від цілком нешкідливих до смертельно небезпечних. Те, що життю принцеси нічого не загрожує, підтвердила її молодша сестра Філіпа Шарлотта Меттьюз, більш відома, як Піппа Міддлтон.

40-річну родичку майбутньої королеви папараці спіймали під час відпочинку на Карибах у готелі Eden Rock, який належить родині її чоловіка. ЗМІ припускають, що навряд чи Піппа розважалася б біля басейну зі своїми трьома дітьми на шикарному курорті, якби її старша сестра в цей самий час перебувала на порозі смерті.

відео дня

Знімки Міддлтон-молодшої в білосніжному купальнику від ViX Paula Hermanny з'явилися у виданні DailyMail. 40-річна Піппа хоч і має трохи менш жіночну фігуру, ніж принцеса Кетрін, все ж може похвалитися завидною підтягнутістю і рельєфністю м'язів. Вона перебуває в чудовій фізичній формі.

Раніше у ЗМІ з'явилися чутки про те, що дружина прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо Софі Грегуар завела роман із відомим хірургом. При цьому наголошується, що стосунки між ними почалися, коли ексдружина політика була ще заміжня.

Також американська поп-діва Брітні Спірс здивувала черговим одкровенням. До цього від її зізнань постраждав її колишній бойфренд Джастін Тімберлейк, а тепер "під роздачу" потрапив Бен Аффлек.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти