StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Схоже на діарею": Горбачова жорстко закликала українців жити мирно

17 серпня 2022, 10:29оновлено 17 серпня 2022, 14:42
Співачка вважає, що не можна сваритися в цей трагічний час для України.
Оля Горбачова
Оля Горбачова гнівно звернулася до українців / скріншот

Українська співачка Ольга Горбачова розповіла, що потрібно робити, щоб не опинитися в "с..до". Свій пост вона адресувала всім українцям.

Як написала співачка на своїй сторінці в Instagram, якщо продовжити випорожнюватися на "своїх з будь-якого приводу", то "це вже схоже на діарею. "Ні, на дезинтерію. Тобто, це хвороба. Потрібні ліки", - каже вона.

За її словами, якщо українці не прийдуть до тями, то будуть "жити в с..і, а не у вільній країні". Навіть після її звільнення.

"Бо вільна країна це там, де люди поважають волевиявлення іншого і виходять з жлобського патерну мислення. Дизентерія, це коли ти тягнув до рота все, що погано лежало, і не робив різниці, чи можна Тобі це чи ні, помив ти руки і те, що збирався їсти чи ні. У нас немає ніякої гігієни зараз щодо того, що ми споживаємо в інформаційному просторі. Але, погодьтеся, ми не з усім цим можемо впоратися. Від того і діарея, яку навіть дієтою не зупинити, тому що глист всередині і потрібно його витравити з себе", - додала вона.

Нагадаємо, раніше українська блогерка, переможниця 9 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк і дружина Микити Добриніна Даша Квіткова вирушила на відпочинок до Туреччини разом з однорічним сином Левом.

Дівчина вже встигла повернутися в допологову форму-ідеальні вигини тіла вона з великим задоволенням демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти