StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Підходили і плакали: російський артист вражений реакцією українців на його пісні

9 серпня 2022, 15:10
Соліст групи " Ногу звело!" зробив відверте зізнання.
Максим Покровський
Максим Покровський / скріншот

Російський артист, соліст групи " Ногу звело!"Макс Покровський, який з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну, зізнався, що був вражений реакцією українців на його пісні.

Покровський написав вже кілька композицій, присвячених подіям в нашій країні і виконує їх на своїх концертах, розповів він в ефірі телемарафону.

За словами Макса, він починає виконувати пісні про Україну без уявлення. Він упевнений, що люди дуже чекають саме цих пісень, тому вони не потребують ні в яких словах.

відео дня

Також він зізнався, що з початку війни група "Ногу звело!"дала вже три концерти, після яких до них підходили українці і плакали.

"Перший концерт був на Кіпрі, другі два - на Кавказі, у Вірменії та Грузії. Приймають нас добре. Українці підходили, плакали, обіймалися. Я із задоволенням спілкувався з усіма, хто підійшов після концерту", - сказав артист.

Нагадаємо, російський співак Макс Покровський і його група Ногу звело! випустили зворушливу пісню і кліп під назвою "Україна". Варто відзначити, що день релізу був навмисно призначений на 12 червня - день, коли в РФ відзначають День Росії.

Це не перша пісня, написана рокерами на підтримку України. Раніше, на 9 травня Покровський випустив антивоєнну пісню "Росія, назад".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти