StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що передали Максим Галкін і Алла Пугачова українцям - деталі

20 серпня 2024, 11:47оновлено 20 серпня, 12:52
610
Андрій Данилко передав українцям привіт від Галкіна і Пугачової.
Максим Галкин, Алла Пугачева
Максим Галкін і Алла Пугачова підтримали українців / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru, instagram.com/alla_orfey

Український популярний співак Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) дав концерт у Дніпрі, на якому стався конфуз із п'яною фанаткою. Артист спритно поставив буйну глядачку на місце.

Але запам'ятався концерт не тільки подією з фанаткою, а й тим, що Данилко згадав свій виступ на фестивалі латвійської співачки Лайми Вайкуле "Рандеву" в Юрмалі, передає ЗМІ Show must go on.

відео дня

Там він зустрівся з російським шоуменом Максимом Галкіним і російською співачкою Аллою Пугачовою. Зазначимо, артисти публічно засуджують вторгнення РФ в Україну і підтримують нашу країну в боротьбі з російськими терористами.

Галкін і Пугачова передали українцям привітання, про що розповів Данилко прямо зі сцени.

"Я хочу передати величезний привіт від Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна. Вони дуже підтримують Україну", - розповів артист.

Дивіться відео, як Данилко передав привіт від Галкіна і Пугачової:

Андрій Данилко на концерті
Андрій Данилко на концерті / фото: скрін t.me/theshowmustgoon24
Андрій Данилко
Андрій Данилко / інфографіка: Главред

Хто такий Андрій Данилко?

Андрій Данилко - український співак, актор, композитор, поет-пісняр. Виступає особисто або як травесті-артист під жіночим псевдонімом Вєрка Сердючка. У цьому амплуа представляв Україну на Євробаченні-2007 з піснею "Dancing Lasha Tumbai" (2-е місце). Народний артист України (2008). Випустив 4 студійні альбоми, 2 міні-альбоми та 22 відеокліпи. На телебаченні від свого імені і в арт-образі Сердючки з'явився в таких проєктах, як "СВ-шоу", "Зірка + Зірка", "Х-фактор", "Маска", тощо.

Андрій Данилко - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше співак і композитор Андрій Данилко під час участі в конкурсі Євробачення підсвідомо змінив слова пісні, яку виконував, і замість "лаша, тумбай", проспівав "Раша, гудбай", чим викликав гнів у Росії, яка потім напала на Україну.

Раніше також Вєрка Сердючка влаштувала пожежу і втратила туфлі на сцені Євробачення. Пісня Dancing Lasha Tumbai сьогодні знову прозвучала на сцені Євробачення в Ліверпулі.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти