StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Перебір навіть для неї": Мадонна в одному корсеті прикрила сором крихітною сумочкою

16 листопада 2022, 03:08
Мадж в черговий раз довела - немає кордонів для її відвертості.
Мадонна
Мадонна знялася в корсеті з голими грудьми / instagram.com/madonna

Американська поп-діва Мадонна зробила собі ім'я на епатажі. 40 років на сцені вона доводила: ніхто не в праві вказувати їй, як себе вести, як одягатися або з ким спати.

І ось Мадж вже 64 роки, але вона відчайдушно намагається йти в ногу зі своїми більш молодими конкурентками. Кожен її пост в соціальних мережах - привід для окремого скандалу.

Але нещодавно вона все ж перейшла межу. На своїй сторінці в Instagram співачка продемонструвала практично повне оголення - від нього її відділяла лише сумочка від Balenciaga, якою Мадж прикрила свої голі груди.

відео дня

Образ Мадонни для нової фотосесії у ванній кімнаті складався лише з корсета, панчіх і мереживних трусиків. Обличчя співачки практично повністю приховали сонцезахисні окуляри і волосся, пофарбоване в рудий.

У коментарях відзначають, що подібна витівка артистки виглядає надто відвертою навіть для Мадонни в її кращі роки, і їй час звернутися за психологічною допомогою.

Раніше американська співачка барбадоського походження Ріанна побалувала шанувальників гарячими фото в корсеті і шкірі. Артистка приймала звабливы пози, щоб привернути увагу.

Також онука Софії Ротару, модель і блогерка Соня Євдокименко, перетворила вулиці Нью-Йорка на власний подіум, який підкорила своїми нескінченно довгими ногами в зухвалому міні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти