StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чергове мерзенне відео: Мадонна шокувала шанувальників хлібанням з собачої миски

12 листопада 2022, 03:45оновлено 12 листопада 2022, 08:41
Співачка все сильніше скочується в епатаж і забуває про свою головну роль - співачки зі світовим ім'ям.
Мадонна
Мадонна / instagram.com/madonna

Співачка Мадонна обурила користувачів соцмереж черговою витівкою. Цього разу, у своєму Instagram співачка поділилася відео, як вилизує воду з собачої миски.

У дописі, який один користувач назвав "незручним" і "огидним", 64-річна ікона поп-музики позувала для фотографій, а потім показала розмитий кліп, на якому вона стоїть на четвереньках прямо над мискою.

Мадонна приміряла на себе образ в пухнастій зеленій футболці з чорним топом, сонцезахисними окулярами в білій оправі і величезним срібним намистом в якості аксесуарів, а її руді локони були завиті хвилями. Вона також робить вигляд, що сідає на пляшку з кетчупом.

відео дня
Чергове мерзенне відео: Мадонна шокувала шанувальників хлібанням з собачої миски

З огляду на її останні пости і образи, фанати все більше дивуються змінам, що відбулися зі співачкою. Один з шанувальників навіть написав, що з кожним днем все складніше і складніше залишатися шанувальником співачки.

Нагадаємо, раніше Мадонна поділилася новою порцією Селфі топлес у своїх історіях в Instagram, зберігаючи таким чином спогади про свою оригінальну еру "сексу", коли вона позувала в білому корсеті під грудьми з льодяниками на паличці і смайликами, що закривають її соски.

64-річна виконавиця "Like A Virgin" щосили намагається зберегти свою молодість і сексуальність, вражаючи своїх шанувальників відвертими образами.

Втім, не всім подобається таке і кожен шанувальник творчості готовий бачити поп-ідола в такому вигляді. Один з її фанатів написав, що, мабуть, дні слави зірки, полічені.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти