StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Папарацці спіймали зірку Відчайдушних домогосподарок без макіяжу - як вона виглядає насправді

22 грудня 2022, 16:51
574
Розкішна красуня Габріель Соліс в реальному житті схожа на просту "земну" жінку свого віку.
Єва Лонгорія
Єва Лонгорія без макіяжу - акторку спіймали папараці / instagram.com/evalongoria

Американська акторка, Габріель Соліс з серіалу Відчайдушні домогосподарки, Єва Лонгорія стала жертвою пронирливих папараці з Daily Mail - артистку спіймали під час прогулянки.

Лонгорію зняли, коли вона виходила з автомобіля біля готелю Beverly Hills. Акторка поспішала на зустріч з друзями. В руках вона несла різдвяні подарунки, так що її, ймовірно, чекав приємний вечір в атмосфері свята в колі близьких.

На відміну від червоних доріжок, в реальному житті Єва надає перевагу простим, лаконічним образам. На цей раз це були чорні укорочені слакси, кардиган в тон, та білі кросівки.

відео дня

Лонгорія виходила з машини з широкою посмішкою на обличчі. До слова, про макіяж і укладку актриса забула - і попалася на камери без косметики.

Між тим 47-річна артистка, яка двічі була №1 в списку найгарячіших жінок-знаменитостей за версією журналу Maxim, навіть в такому домашньому вбранні і без мейкапу зберігає свою привабливість.

Раніше вічна блондинка Періс Хілтон шокувала шанувальників раптовою зміною іміджу - стала схожа на Демі Мур або Уэнздей Аддамс з однойменного серіалу.

Також українська ведуча Леся Нікітюк випадково "спалила" колегу Машу Єфросиніну - показала, як вона виглядає в реальному житті, в природному вигляді і без макіяжу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти