StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

47-річна Єва Лонгорія похвалилася чудовою формою в бікіні

19 вересня 2022, 16:05
12385
Актриса насолоджується останніми теплими днями і відкрито демонструє красиве тіло.
Єва Лонгорія
Єва Лонгорія / instagram.com/evalongoria

Зірка серіалу Єва Лонгорія продемонструвала свою неймовірну фігуру в Instagram в неділю, насолоджуючись останніми днями літа.

47-річна актриса виглядала просто приголомшливо, продемонструвавши свій підтягнутий живіт в чорному скороченому топі і плавках від бікіні.

Колишня зірка "Відчайдушних домогосподарок" посміхалася, граючи зі своїми довгими темними волоссям, прикриваючи очі парою темних сонцезахисних окулярів.

відео дня

Єва виглядала неймовірно, позуючи перед двома зручними шезлонгами на балконі з видом на пишний зелений сад.

Поруч зі знімком вона написала: "хто ще намагається насолодитися цими останніми днями літа?"Пізніше єва опублікувала свою історію в Instagram, коли вона поцілувала свого чотирирічного сина Сантьяго в чорній кепці і рожевій толстовці.

Нагадаємо, раніше українська актриса Анна Кошмал у дитинстві займалася балетом і танцями (спортивними та бальними). І хоч відомою танцівницею вона не стала, артистка знайшла своє покликання в акторстві.

Але і від хобі, яке раніше приносило їй стільки задоволення, відмовлятися не стала. Танці принесли Кошмал масу корисних навичок-вона відчуває себе дуже впевнено на підборах будь-якої висоти і коротких сукнях, а також володіє особливим артистизмом і пластикою.

Актриса вирішила нагадати про це читачам, опублікувавши кадри в спокусливій міні-сукні на своїй сторінці в Instagram. Воно ніби складається з білосніжних пелюсток квітки-гіганта, а Кошмал виглядає в ньому, як казкова фея або Дюймовочка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти