StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Озлоблений і вседозволений": Крістіна Орбакайте поставила росіян на місце

11 вересня 2024, 09:03
92906
Крістіна Орбакайте зізналася, що не реагує на хейт у соцмережах.
Христина Орбакайте
Крістіна Орбакайте - нове інтерв'ю / колаж: Главред, фото: instagram.com/orbakaite_k/

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка виїхала з країни-терориста РФ жити в США на початку повномасштабної війни в Україні, зіткнулася з критикою, коли почала свою кар'єру.

Як розповіла артистка пропагандистським журналістам у США, вона не цікавилася тим, що про неї думають інші.

відео дня

"Коли я заявила про себе як співачка, то, звісно ж, зіткнулася з критикою, з нерозумінням, з пародіями тощо. Я це абсолютно не помічала, мені це було неранимо, тому що я знала, чого я хочу, куди я йду і що мені це цікаво", - зазначила Орбакайте.

Нині ж у соцмережах співачки можна побачити багато критики з боку мешканців країни-окупанта РФ, адже вони не можуть пережити, що Орбакайте поїхала до США.

"Я ігнорую. Я не люблю перепалки. Ну, в крайньому разі в мене, буває, накопичиться щось, я раз на кілька років щось висловлю. Ну, куди від них? Нікуди не дінешся, такий час, дуже озлоблений і вседозволений", - заявила Крістіна.

Хто така Крістіна Орбакайте?

Крістіна Орбакайте - радянська і російська естрадна співачка, актриса, заслужена артистка Росії (2013).
У лютому 2022 року після початку вторгнення Росії в Україну в соціальній мережі Instagram співачка опублікувала запис із текстом "Тільки мирного неба! Ні війні!". Пізніше запис було видалено, і відтоді жодних висловлювань Орбакайте на цю тему не було.

Крістіна Орбакайте - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Крістіна Орбакайте показала, як проводить час в Італії, але росіянам це не сподобалося. Вони почали писати, що артистка буквально "нікому не потрібна і поневіряється по світу".

А такожКрістіна Орбакайте зірвала оплески своїми словами про Примадонну. Під час концерту в Тель-Авіві співачка звернулася до своєї мами - легендарної співачки Алли Пугачової, після чого зал підтримав її бурхливими оплесками.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти