StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Від мене підміток навіть не залишилося": Макаревич заспівав від імені російського окупанта

4 квітня 2023, 16:52
Російський артист не підтримує окупантів і всіляко демонструє це своєю творчістю.
Андрій Макаревич
Андрій Макаревич / facebook.com/makarevichav

Російський музикант, письменник, художник і лідер групи Машина времени Андрій Макаревич написав принизливу пісню про російських окупантів, які незаконно перебувають на території незалежної України з метою вбивства її мирних жителів і захоплення територій.

Зокрема, на одному зі своїх концертів, артист виконав пісню під гітару.

"Хто зумів відбитися, а хто змотався швидко, а мене спіймали – і у військкомат", - співає Макаревич.

"І ось я в чистому полі, і поруч свищуть кулі. І де вороги, де наші, мені не говорять", - продовжує він.


Завершує історію Макаревич сумно. Адже іншої долі російському окупанту чекати не доводиться. "Герой" гине ("підміток навіть не залишилося"), а його рідні отримують якусь жалюгідну компенсацію ("дали грошей та медалі").

Російські ЗМІ бісяться через таку пісню, називаючи музиканта "воно". Крім того, вони пишуть, що, мовляв, тепер ні в кого не залишиться сумнівів у правильності рішення про присвоєння артисту статусу іноземного агента.

Нагадаємо, раніше Андрій Макаревич, який одним з перших засудив загарбницьку війну Росії проти України, зробив чергову заяву щодо своєї терористичної Батьківщини.

На питання про те, чи сумує Макаревич за батьківщиною, співак заявив: "Ні. Абсолютно. Не знаю чому". За словами Макаревича, йому є, чим зайняти себе в Ізраїлі. Крім того, 69-річному артисту подобається місцевий клімат.

Раніше також російський музикант, письменник, художник і лідер групи Машина часу Андрій Макаревич не залишив без уваги сміливість грузинських протестувальників, які вийшли на мітинги після підтримки парламентом "закону про іноземних агентів".

Артист і сам в РФ числиться іноагентом, що регулярно стає предметом для жартів з його боку. Однак Макаревича захоплює той факт, що є на землі люди, які, на відміну від його співвітчизників, не готові ковтати все, що їм намагається "впарити" уряд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти