StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Орландо Блум показав рідкісне романтичне фото з Кеті Перрі

22 лютого 2023, 18:32
Артисти все ще закохані один в одного, як підлітки, і діляться своїми почуттями без збентеження.
Орландо Блум, Кеті Перрі
Орландо Блум показав Кеті Перрі на романтичному побаченні / ua.depositphotos.com

Британський актор Орландо Блум і американська співачка Кеті Перрі разом з 2018 року (до цього вони зустрічалися з 2016 по 2017, але з неназваної причини прийняли рішення розлучитися). Пара заручена з 2019 року, а з 2020-го разом виховує спільну дочку Дейзі Дав.

І хоча знаменитості разом за голлівудськими мірками досить давно, під вінець вони не поспішають і подробиці відносин приховують. Напередодні Дня всіх закоханих шанувальники Блума і Перрі сподівалися почути якісь новини про весілля улюблених артистів, проте їх чекало розчарування.

Через тиждень, як втішний приз, Блум на своїй сторінці в Instagram опублікував спільне фото з коханою. Що, до речі, також буває вкрай рідко.

відео дня

Знімок, явно виконаний на романтичному побаченні, показує Кеті та Орландо, які щасливо посміхаються і міцно тримаються за руки. На зап'ястях обох знаменитостей красуються парні золоті браслети від Tiffany & Co.

Блум не став додавати ніяких гучних коментарів до кадру з коханою. Він просто підписав: "Моя ❤️".

Орландо Блум, Кеті Перрі
Орландо Блум показав Кеті Перрі на романтичному побаченні / instagram.com/orlandobloom

Раніше відомий співак Рікі Мартін поділився рідкісною фотографією свого 14-річного сина Валентино, якого йому народила сурогатна мати. Через свою популярність артист намагається приховувати дітей, і тримається подалі від папараці.

А ось на вудку цікавих фотографів все ж попалася молодша сестра принцеси Кетрін Уельської - Піппа Міддлтон. Жінку зняли в білосніжному купальнику під час відпочинку на елітному курорті на острові Сен-Бартелемі, що в Карибському морі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти