StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Він постійно погрожує": Марініна розкрила подробиці терору Войтенко

10 вересня 2023, 22:50
Валентина Марініна зізналася, що навіть після розлучення вона продовжує жити в страху.
Валентина Мариніна і Костянтин Войтенко з дочкою
Валентина Марініна розповіла, як Костянтин Войтенко залякував її та знущався / колаж: Главред, фото: instagram.com/valya.marinina

Українська танцівниця Валентина Марініна відкрила справжній ящик Пандори своїм публічним звинуваченням колишнього чоловіка, популярного актора Костянтина Войтенка, в систематичному домашньому насильстві. Від екса, якого вона називає тираном, вона отримує погрози, від його шанувальників - хейт і зневагу.

Незважаючи на це Марініна зважилася продовжити свою розповідь. В інтерв'ю для Аліни Доротюк вона зазначила, що все це було затіяно, щоб нарешті бути почутою, і що їй дуже страшно, так як залякування і шантаж з боку Войтенко тривають навіть після розлучення.

"Я втомилася від погроз. Розумію, що мене ніхто не захистить. Викликала поліцію, вона мене не захистила... Я вже все втратила. Я від безсилля написала цей пост. Він постійно погрожує, що забере дитину", - розповіла Валентина.

відео дня

Вона також розповіла, що під час шлюбу з актором він намагався задушити її коліном, залишав синці на зап'ястях, а одного разу Марініній навіть довелося схопитися за ніж щоб хоч якось убезпечити себе від Костянтина. Але крім фізичного насильства було ще й психологічне.

"Постійні звинувачення. Він ніколи не просив вибачення. Будь-який конфлікт, і в цьому конфлікті завжди винна я. Ми готуємо день народження дитині, і я говорю: я замовила торт. Він каже: ти не замовляла торт. Я кажу: як не замовляла, коли замовляла. Його відповідь: це не ти, я замовив. Ну як же, це я його замовляла. А він: ти нічого не робила. Я починаю нервуватись – ну як же так? А він: подивися, як ти реагуєш. З тобою щось не так. І таке щодня", - згадує танцівниця.

Вона також відповіла тим, хто її дорікнув в тому, що вона "виносить сміття з хати", і намагається вирішити складну проблему з колишнім чоловіком в Інтернеті, а не в правовому полі. Окремо для хейтерів Валентина Марініна зазначила, що не обговорює, як вирішується і буде вирішуватися це питання юридично публічно з міркувань безпеки її з Войтенко доньки Емілії.

Раніше стало відомо, що мільярдер і підприємець Ілон Маск вдесяте став батьком. Син з вкрай незвичайним ім'ям з'явився у нього від союзу з колишньою дружиною, з якою вони не разом вже два роки.

Також Інна Мірошниченко поділилася планом на майбутнє, в який входить усиновлення четвертої дитини. Дружина Тімура Мірошниченка розповіла, як саме її мотивує ця думка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти