StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тиран, нарцис і насильник": ексдружина Войтенка звинувачує актора в насильстві

5 вересня 2023, 02:42
Валентина Марініна зізналася, що в її шлюбі з Костянтином Войтенком він дозволяв собі різні форми фізичного і психологічного насильства.
Валентина Мариніна, Костянтин Войтенко
Валентина Мариніна звинуватила Костянтина Войтенка в домашньому насильстві / колаж: Главред, фото: instagram.com/valya.marinina, instagram.com/constantine.voytenco

Український актор, зірка серіалів "Село на мільйон" та "Коли ми вдома", Костянтин Войтенко і танцівниця Валентина Марініна розлучилися після семи років шлюбу восени 2022 року. І лише зараз ексдружина артиста зважилася на своїй сторінці в Instagram розповісти, що вона стала жертвою домашнього насильства Войтенко.

"Мій колишній чоловік - перверзний нарцис і насильник. Так знаю його я, колишня дружина та мама нашої спільної дитини. Він публічна людина, тато, який час від часу радіє своїй доньці. Він - колишній, який обирав і обирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство", - повідомила Марініна.

Жінка зізналася, що актор залишав на її тілі синці і за волосся витягав з її власної квартири. Вона довго терпіла, адже навіть поліція, коли Валентина викликала її після сварки з Костянтином, намагалася переконати її залагодити конфлікт мирним шляхом.

відео дня

"Так, мій колишній чоловік відомий український актор Костянтин Войтенко - домашній тиран з, припускаю, нарцисичним розладом психіки та насильник. ... Костя, я ані тебе, ані твого оточення, ані твоїх погроз і маніпуляцій більше не боюся. Я засуджую тебе і свою колишню поведінку публічно. Я залишаю цю систему насильства як неблизьку мені", - підсумувала Валентина Марініна, яка твердо зазначила, що не приймає в родині ніяких форм насильства.

Костянтин Войтенко звинувачення дружини не прокоментував.

Раніше ЗМІ повідомили, що у колишнього чоловіка Дженніфер Еністон новий роман з акторкою, яка значно молодша за нього - Джастін Теру вперше був помічений з жінкою після розлучення із зіркою "Друзів" в 2018 році.

Також Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розкрив подробиці про свою українську пасію. Кулінар вперше розповів, як познайомився із загадковою українкою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти