StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він безкоштовно півроку жив у моїй квартирі": Кіркоров накинувся на Зеленського

24 квітня 2023, 20:05
145217
За словами Кіркорова, президент України не оцінив старань, а зайнявши пост президента, він позбавив його звання народного артиста України.
Кіркоров, Зеленський
Кіркоров, Зеленський / instagram / fkirkorov58rus, president.gov.ua

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав війну в Україні і диктатора Путіна, раптом висловився про президента України Володимира Зеленського.

Кіркоров в інтерв'ю росЗМІ заявив, що він допомагав Зеленському, але кілька років тому нібито Зеленський різко припинив будь-яке спілкування.

"Ми познайомилися з ним на початку нульових, коли я приїжджав на зйомки "95-го кварталу" до Києва. У нас були чудові стосунки. Зеленський дуже хотів потрапити на російський телевізійний ринок. І просив мене поклопотатися. Говорив, що в Україні вже все зробив як артист і хоче подальшого розвитку. Коли створювалася програма "Фактор А", я запропонував Пугачовій зробити його моїм співведучим. Спочатку планувався інший артист. У підсумку взяли Зеленського. І два сезони ми з ним відвели це шоу на каналі "Росія", — зізнався путініст Кіркоров.

Кіркоров заявив, що тоді Володимир Зеленський не міг похвалитися матеріальним достатком.

За словами Кіркорова, президент України не оцінив старань, а зайнявши пост президента, він позбавив його звання народного артиста України.

"У нього не було грошей, а він людина, м'яко кажучи, скупа, безкоштовно півроку жив у моїй квартирі в Пилипівському провулку. Але завдяки йому я опинився у фільмі Марюса Вайсберга "Любовь в Большом городе", три частини якого мали великий успіх", - заявив Кіркоров.

Кіркоров також розповів, що бачив Зеленського останній раз в США.

"У 2015-му році я бачив Зеленського останній раз - в Майамі у великому торговому моллі. Він приміряв черевики. Побачивши мене, він відвів очі. Те, що з ним зараз відбувається, для мене повне одкровення. Я його не впізнаю. Це інша людина. Абсолютний зомбі, який нічого не бачить і не чує", — заявив Кіркоров, який в колготках збирався йти на передову в Україну.

Дивіться відео, як проти російських артистів РНБО запровадили санкції.

Раніше повідомляли, що одіозний російський співак Філіп Кіркоров, який нещодавно потрапив до списку санкцій України, в черговий раз змінив собі зовнішність. У мережі з'явилося фото, на якому Філіп Кіркоров показав нове обличчя після візиту до пластичного хірурга.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти