StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Остаточно розпрощалася з Меладзе: Віра Брежнєва натякнула на новий роман

10 вересня 2024, 15:02
234
ЕксВіаГра перестала оплакувати невдалий союз із музичним продюсером.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва новини - у Віри Брежнєвої новий чоловік / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

У жовтні 2023 року українська співачка Віра Брежнєва підтвердила чутки про розлучення з музичним продюсером Костянтином Меладзе після 8 років в офіційному шлюбі. Артистка зізналася, що їй знадобилося багато часу, щоб пережити розрив.

Втім, схоже, Брежнєва остаточно намірилася залишити минуле в минулому - у соціальних мережах вона інтригує шанувальників появою в її житті нового чоловіка.

Так у своєму блозі в Instagram зірка опублікувала розкішний букет із гортензій. При цьому вона зазначила, що квіти їй подарував загадковий залицяльник.

відео дня

"Я сама можу купити собі квіти (посилання на однойменну пісню Майлі Сайрус - прим. редактора). Але в цьому немає необхідності. Він купує. А я насолоджуюся", - підписала знімок Віра Брежнєва.

Брежнєва натякає на новий роман
Віра Брежнєва новини - у Віри Брежнєвої новий чоловік / instagram.com/verververa

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-гурту ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію та обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український артист балету Олександр Стоянов відреагував на нового чоловіка в житті Катерини Кухар. Балерина похвалилася відпочинком у компанії стиліста Олександра Левинського.

Також Вадим Олійник розповів, через що конфліктували Dantes і Наталя Могилевська, коли співачка була музичним продюсером проєкту ДіО.фільми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти