StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Забезпечуйте мене": невістка зрадниці Корольової обдере її до нитки

8 вересня 2024, 18:43
40420
З'явилася інформація, що невістка Наташі Корольової має меркантильні плани.
Архип Глушко, Мелісса Фокс
Невістка Корольової придумала хитрий план / колаж: Главред, фото: instagram.com/melissa_foxs_/

Нещодавно єдиний син путіністів Наташі Корольової та Сергія Глушка - Архип Глушко - одружився з колишньою стриптизеркою Мелісою Фокс. Стало відомо, що дівчина не планує сидіти на шиї у багатих путіністів, а вже почала працювати.

Як зазначив російський журналіст Антон Беккужев пропагандистам, не всі вірять у щирість наміру Мелісси працювати.

відео дня

"Вона робить усе досить мудро. Зараз не каже "забезпечуйте мене". Якби вона одразу заявила про свої фінансові потреби, це було б нерозумно з її боку, і вони б одразу зрозуміли, що вона зацікавлена лише в матеріальній підтримці. Вона вдає, що працює і заробляє сама, але незабаром може завагітніти і стати мамою, що змусить її звернутися по допомогу, зокрема й фінансову. Корольова точно не залишить онука чи онучку без підтримки", - заявив експерт.

Хто така Наташа Корольова?

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви терміном на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Наташа Корольова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наташа Корольова потрапила в черговий скандал, здається, їй оголосили своєрідний бойкот. Артистку вирізали з трансляції святкового концерту в Кремлі.

А також з'явилася інформація, що в чоловіка Наташі Корольової Тарзана почалися проблеми в роботі та вистави за його участю почали скасовувати.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти