"Непотрібний апендицит": Кіркоров образив Лозу і нарвався на відповідь

8 червня 2020, 12:57оновлено 8 червня 2020, 20:10
Між двома "титанами" російської естради стався конфлікт.
Лоза
Юрій Лоза / УНІАН

Між російським гітаристом і співаком Юрієм Лозою (який відомий своїми регулярними критичними висловлюваннями на адресу колег-музикантів) та естрадним виконавцем Філіпом Кіркоровим сталася заочна суперечка.

Спершу Кіркоров в Мережі назвав Лозу "апендицитом" ‒ мовляв, цей музикант точно так само абсолютно нікому не потрібен. Лоза, звісно, образився і заявив ‒ Кіркоров скоро втратить популярність, а його хіти розберуть інші виконавці.

Більш того, Лоза заявив ‒ він не розуміє, чому став об'єктом знущань Кіркорова (оскільки вони не спілкуються). Музикант переконаний, що його хіт Пліт будуть виконувати завжди зі згадкою імені автора, а ось хіти Кіркорова скоро назавжди втратять зв'язок з виконавцем.

"Він зараз розкручений більше, ніж інші виконавці, він весь у пір'ї, але це не означає, що ці пісні не будуть співати інші. Алла Пугачова, його колишня дружина, точно так само роздала свої пісні, і їх зараз співають без згадки про неї", ‒ підсумував Лоза.

Дивитися з 32:00

Нагадаємо, раніше Юрій Лоза розкритикував молодих музикантів за те, що вони пропагують у своїх піснях невластиві росіянам гомосексуалізм і насильство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти