StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Але в топі в українців: російська співачка Інстасамка перераховує величезні суми на армію окупантів

13 лютого 2023, 16:09оновлено 14 лютого 2023, 09:16
Співачка допомагає армії окупантів систематично руйнувати українські міста і вбиває жінок і дітей.
Инстасамка
Инстасамка / Instagram

Російська співачка ротом з огидним псевдонімом Інстасамка, яка все ще звучить в машинах і смартфонах українців повідомила, що задонатила велику суму на потреби терористів і окупантів, армію Росії.

На сторінках своїх соціальних мереж "самка" написала, що пожертвувала на армію Росії, яка вбиває і гвалтує українських жінок і дітей, майже мільйон рублів (близько 300 000 гривень).

"Абсурдність ситуації полягає в тому, що ці кошти співачка заробила від рекордних прослуховувань своєї пісні "за гроші так" – тієї самої, яка залишається в лідерах серед українських слухачів. Тобто за фактом, українці, які не можуть відмовитися від російської музики, допомогли пожертвувати на армію агресора 900 тисяч рублів", - пише Обозреватель.

Сумно, що співачка ротом Інстасамка залишається в лідерах серед українських слухачів не один місяць. У січні 2023 року вона займала перше місце в "Топ-50 Україна" на Spotify. На YouTube Music пісня виявилося другою. На Apple Music у рейтингу "Топ-100 Україна" ця ж пісня закрила п'ятірку лідерів.

За її словами, вона не така "Мерзенна", як в Тіктоку і Instagram.

"У ТікТок та Instagram склався образ жадібної, зарозумілої, егоїстичної і відверто мерзенної дівчини. Так, це популярно, це тренди. Але зовсім не означає, що, коли вимикається камера я залишаюся такою ж. Зароблені кошти я регулярно перераховую до фондів допомоги тваринам і на лікування дітей. Гонорар від пісні "За гроші Так" я перевела на СВО. Я не знаю, куди підуть ці кошти, чи дійдуть до адресата – гумдопомога, бронежилети або як там це називається. Але там воює багато моїх ровесників, за яких сильно переживаю, чого не можу показати у своїй творчості. Але це поки", - цитують слова співачки в Telegram.

Нагадаємо, російська репер Інстасамка, справжнє ім'я якої Дарина Зотєєва, показала занадто відверте фото, на якому займається сексом з хлопцем Олегом Еропкіним.

Інстасамка повністю оголилася, і показала на фото Instagram момент проникнення.

"Називайте маму фурою", - підписала вона фото.

Нагадаємо, що Інстасамка - 20-річна Дарина Зотєєва з Тюменської області, починала як блогер, здобула популярність завдяки кільком інсценованим відео з пограбуванням, насильством тощо. Потім в контексті проекту Інстасамка почала читати реп.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти