StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніколи не постаріє: 57-річна Елізабет Херлі прокотилася на велосипеді в кричущому бікіні

27 червня 2022, 02:40
Якщо використовувати знімки моделі для популяризації велоспорту, шанувальників у цього виду активності стало б набагато більше.
Ніколи не постаріє: 57-річна Елізабет Херлі прокотилася на велосипеді в кричущому бікіні
Елізабет Херлі прокотилася на велосипеді в кричущому бікіні / instagram.com/elizabethhurley1

Британська модель, акторка і бізнесвумен Елізабет Херлі, схоже, розкрила секрет своєї бездоганної, навіть в елегантні 57 років, фігури. Просте хобі дозволяє їй тримати себе в тонусі.

Б'юті-ікона 90-их на своїй сторінці в Instagram показала серію знімків, на яких вона позує у своєму улюбленому одязі - бікіні. Для міні-фотосесії вона вибрала відвертий купальник на тоненьких бретельках яскраво-жовтого кольору.

У такому вигляді вона прокотилася на велосипеді - ймовірно демонстрація розкішного тіла в русі ще більше підстьобує модель старанно стежити за собою.

відео дня

Шанувальники в коментарях, через сліпучу красу Херлі і відтінку купальника, порівнюють її з богинею Сонця, якщо взагалі можуть підібрати слова для її привабливості. Більшість компліментів модель отримує у вигляді закоханих і вогненних емодзі.

читайте такожГарячі цукерки: Мадонна показала фото в обіймах старшої дочки

Раніше 51-річна німецька супермодель Клаудія Шиффер показала, чим займається поза офісом - красуня вирушила на пляж, де продемонструвала бездоганне тіло в бікіні.

Також найдорожча модель в світі, американська манекенниця Кендалл Дженнер показала свою справжню фігуру без фотошопу і фільтрів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти