StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невпізнанна: страшна Марина Хлєбнікова з'явилася на похоронах

17 серпня 2022, 17:32
Співачка настільки жахливо виглядає, що її не впізнали навіть її близькі друзі.
Марина Хлєбнікова
Марина Хлєбнікова знову викликала ажіотаж у ЗМІ / Telegram-канал Mash

Виконавиця популярної пісні "Чашка кофею", співачка Марина Хлєбнікова, яка нещодавно стала жертвою пожежі, абсолютно невпізнанна з'явилася на похоронах поета Германа Вітке.

Як повідомляє телеграм-канал Зоряний пил, співачку насилу впізнали навіть її знайомі. Після пожежі вона носить перуку і довгі рукавички, щоб приховати сліди від опіків.

відео дня

Зазначимо, що Марина Хлєбнікова, яка пропала з радарів російського шоу-бізнесу, знову увірвалася в інформаційний простір з новиною про пожежу. Тоді її квартира сильно обгоріла, вона провела деякий час в лікарні.

Нагадаємо, тоді співачка потрапила в скандал, адже в її квартирі журналісти провели незаконну зйомку, прикинувшись працівниками ЖЕКу.

На ролик, що швидко поширився відреагувала сама співачка. На своїй сторінці в Instagram вона в сторіс написала, що журналісти діяли незаконно, і з ними будуть розбиратися її юристи.

Тоді ж гендиректор мультимедійного інформаційного центру Известий у свою чергу відповів, що йому про зйомку нічого не відомо. Він також припустив, що ця неприємна ситуація "привиділася" Хлєбнікової в силу її стану після пожежі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти