StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Немає в картах Таро мавпи з ядерною боєголовкою, але є смерть імператора": блогерка поділилася прогнозом

10 травня 2022, 23:00
Блогерка Ніка Білоцерківська також розповіла, що зараз посилено цікавиться тим, як Муссоліні і Гітлер відправляли величезні експедиції в тибетські гори.
Білоцерківський
Ніка Білоцерківська / Instagram

Російська блогерка Ніка Білоцерківська зізналася, що вивчає езотерику і, на її думку, у війни між Україною і Росією не буде "прямого кінця". Про це вона розповіла в інтерв'ю Наталії Влащенко для YouTube-каналу "Україна24".

"Ми всі знаємо історію, що при дворі кожного царя були персональні чаклуни. З огляду на результат, навряд чи це щось світле. Те, що зараз відбувається між Росією і Україною, це, звичайно, абсолютне і кристалічне пекло. Як назвати людину, яка його влаштувала і все це витягнув на поверхню?",- каже Білоцерківська.

Блогерка також розповіла, що зараз посилено цікавиться тим, як Муссоліні і Гітлер відправляли величезні експедиції в тибетські гори з езотеричними цілями.

"Якщо малювати нове таро, там немає мавпи з ядерною боєголовкою. Ці карти родом з XV-XVI століття, там багато чого не вистачає. Однак Україна здобуде перемогу, і у мене постійно випадає "смерть імператора". Чекати залишилося недовго, - прогнозує блогерка.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 9-15 травня: Левам - успіх, Козерогам - випробування долі, Рибам - щаслива зустріч

Нагадаємо, раніше проти Володимира Путіна об'єдналися абсолютно всі українські маги - біоенергети, екстрасенси, чорні відуни і мольфари, постійно підтримують зв'язок. Про це розповіла мольфарка Олена Стеценко.

Вона каже, що разом з колегами намагається знешкодити захист, який виставили перед Путіним чорні маги.

"Не тільки мольфари об'єдналися, а об'єдналися абсолютно всі – біоенергети, екстрасенси, чорні відуни, всі об'єдналися. Ми всі маємо зв'язок між собою, час і почасти молимося за Україну. У нас дві години один екстрасенс молиться, дві години - інший. Тобто проводять обряди і всілякі заходи для того, щоб швидше закінчилася ця неправомірна війна", – сказала Стеценко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти