StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Німецький репер-сепаратист втратив громадянство і просить політичного притулку в улюбленій Росії

8 листопада 2022, 07:56
Тепер воно плачеться і просить політичного притулку в Росії. У російській армії буде гідне поповнення.
Німецький репер-сепаратист втратив громадянство і просить політичного притулку в улюбленій Росії
Дмитро Гінтер, який підтримує вбивства мирних громадян

Репер і музикант з німецьким громадянством Дмитро Гінтер, який виступає під псевдонімом Schokk, попросив політичного притулку в Росії. За його словами, в Німеччині проти нього порушили кримінальну справу за "публічну проросійську позицію і підтримку війни".

Як написав він на своїй сторінці в Телеграм, він з 2014 року публічно підтримував Росію і "це коштувало йому кар'єри". Він також додав, що будучи громадянином Німеччини він тепер не може туди повернутися. "Сьогодні мені загрожує реальний термін і, я впевнений, показовий публічний трибунал в німецьких ЗМІ. Я прошу політичний притулок", - каже сепаратист.

Справу на музиканта, що підтримує війну, заведено за статтею "схвалення військових злочинів".

відео дня

Раніше окупант написав у соцмережах, що підтримує російських військових "фінансово і морально". Один з користувачів Twitter звернув на цю публікацію увагу місцевих правоохоронних органів, після чого офіційний аккаунт поліції відповів, що пост відправлений на перевірку в управління кримінальної поліції Саксонії.

"Ми зберегли твіт і відправили його на розгляд в управління кримінальної поліції Саксонії. Дякую за посилання!"- йдеться у відповіді поліції.

"У 2011 році хіп-хопер разом з репером Оксіміроном (Мирон Федоров) був учасником лейблу Vagabund. Бамберг відразу підтримав спецоперацію і після 24 лютого переїхав до Москви. За даними Mash, у репера скоро закінчується віза. Іншого громадянства, крім німецького, у нього немає. У своїх соцмережах Бамберг неодноразово образливо висловлювався щодо українців, закликав до військових ударів по містах України, підтримував окупацію українських територій і називав вбивства в Бучі перформансом", - пише Insider.


Нагадаємо, раніше мати гумориста і уродженця Донецька Олександра Ревви, яка не так давно запевняла, що "Росія переможе" раптом стала нарікати на те, що її син не спілкується з нею. За її словами, Ревва не заїжджає до неї в гості, навіть коли буває в місті Сочі, де живе зрадниця і мати шоумена.

Вона також додає, що змушена приїжджати до сина в готелі, в яких він зупиняється і дзвонить йому в номер, щоб побачитися.

"Я приїхала на концерт, на який він не запрошував, з шоколадкою вийшла до дитини, обняла її. Все зроблено, щоб я не бачила ні дітей, ні онуків. Синові подобається бути підкаблучником, так що нехай", — висловилася мама зірки Comedy club.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти