StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Неадекватні просто": свекор Тодоренко поскаржився на наркозалежність сина

10 липня 2023, 16:01
Колишній продюсер невдалого співака Влада Топалова розповів, яким чоловік Тодоренко був у молодості.
Регіна Тодоренко і Влад Топалов з дітьми
Батько Влада Топалова розповів про наркозалежність чоловіка Тодоренко / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Чоловік Регіни Тодоренко, колись популярний російський співак Влад Топалов не зміг втриматися на піку слави через наркотичну залежність. Його витівки і сьогодні широко висвітлюються в ЗМІ країни-окупанта.

Зокрема Батько Топалова і колишній продюсер дуету Smash! і сьогодні скаржиться на сина-наркомана. У недавньому інтерв'ю він розповів, яким був Влад, коли приймав заборонені речовини.

"Коли відбувся божевільний успіх Smash!, хлопці не були до цього готові. Я на початку керував усіма процесами, це був жорсткий тиск, а тиснути не треба було. У цей період Влад пішов в абсолютно самостійне життя: з'явилися клуби нічні, різні друзі з мажорної публіки. Були проблеми із забороненими речовинами. Наші відносини були тоді неадекватні просто. Ми не спілкувалися кілька років. Я розумів, що я безсилий, я упустив якийсь момент", - скаржиться Михайло Топалов.

відео дня

Зараз він запевняє, що його син вже давно чистий та їхні стосунки налагодилися. Більш того, чоловік Тодоренко охоче ділиться своїм досвідом подолання залежності в спеціалізованих клініках. Втім, бурхливу юність Владу Топалову, який натужно грає в щасливу сім'ю з Регіною, йому пригадують досі.

Раніше опальна Регіна Тодоренко, яка ігнорує війну в Україні, раптово згадала про свою батьківщину - голубка миру зазбиралася в Одесу, де їй давно не раді.

Також Тодоренко показала свої сміховинні фото з юності - по знімках видно, що Регіна не тільки знайшла хорошого стиліста, а й користувалася послугами косметологів або навіть хірургів.

Інші новини про Регіну Тодоренко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти