StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не винна я: Христина Соловій потрапила в новий скандал

12 березня 2024, 11:15оновлено 12 березня, 12:02
Соловій прокоментувала, як її пісні опинилися на російських музичних платформах.
Не винна я: Христина Соловій потрапила в новий скандал
Христина Соловій розповіла, як її треки опинилися на російських платформах / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka/

Українська співачка Христина Соловій пояснила, що жодної згоди на публікацію пісень вона не давала. І на російських платформах піратські версії її композицій, з яких прибуток вона не отримує.

"Жоден з моїх треків не розміщений на російських платформах офіційно. Усі доступні композиції - піратські публікації, на поширення яких я не давала згоди і з яких я не отримую жодного прибутку. Як ми вже бачили з "Льодовим шоу" - це, на жаль, не те, чому варто дивуватися. Злодії крадуть", - пояснила артистка на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Соловій уточнила, що на композицію "Зима", яку вона записувала з Олегом Скрипкою, взагалі не має прав.

"Щодо треку "Зима", записаного спільно з Олегом Скрипкою, - усі права на цю композицію належать Олегу Скрипці, він є автором слів і музики. Також він відповідальний за її поширення та розміщення на будь-яких музичних платформах", - додала артистка.

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Тримай" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, нещодавно Христина Соловій звинуватила українських зірок у будівництві культурних мостів із терористичною Росією, а також додала, що на їхніх руках, душі та серці завжди буде кров українців.

Додамо, Христина Соловій розповіла про розрив зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком. І заявила, що пішла від нього на своїх умовах.

Читайте більше про Соловій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти