StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не варто було витрачати 11 млн: "Ель" Кравчук обрушився на нацвідбір Євробачення

6 лютого 2024, 14:17оновлено 6 лютого, 15:54
Легендарний український співак Андрій "Ель" Кравчук вважає, що не варто було витрачати на нацвідбір на Євробачення 11 млн грн бюджетних грошей.
Не варто було витрачати 11 млн: 'Ель' Кравчук обрушився на нацвідбір Євробачення
Ель Кравчук вважає, що недоцільно було витрачати 11 млн грн з бюджету на Нацвідбір / колаж Главред, фото УНІАН і Суспільне

Відомий український попспівак Андрій "Ель" Кравчук розкритикував ідею проведення масштабного національного відбору в Україні на конкурс "Євробачення-2024", що пройде у Швеції. Про це артист заявив в інтерв'ю порталу "Телеграф".

На думку співака, зараз Україні не потрібно брати участь у "Євробаченні" і змагатися на сцені. Тому витрати на нацвідбір, оцінені майже в 11 млн гривень із держбюджету, були недоцільними, вважає артист.

"Тому що в нашої країни є інші пріоритети. І замість Нацвідбору можна набагато дешевше підготувати музичне попурі з українських артистів. А потім відправити їх до Швеції, зі сцени "Євробачення" як гості заспівати і нагадати про нас, про тривалу війну. Та ж Вєрка Сердючка чудово з цим впоралася б", - каже "Ель" Кравчук.

відео дня

За словами артиста, хтось може сказати, що і на такого роду культурну дипломатію потрібні гроші - і це так, але їх буде витрачено набагато менше. Особливо якщо врахувати, що саму поїздку і підготовку зазвичай артисти оплачують самостійно, підсумував Кравчук.

Нагадаємо, раніше на фінал українського відбору на Євробачення-2024 Данилко (а він був членом журі) прийшов у дещо незвичному відео. По-перше, він одягнув іграшкові вушка Мінні Маус, діснеївської мишки, поверх фірмової кепки. По-друге - до щоки його був приклеєний пластир.

На пост-шоу Нацвідбору ведучі концерту, Тимур Мірошниченко, Василь Байдак і Юлія Саніна, не втрималися і все ж таки запитали в артиста, що сталося з його обличчям.

"Знаєте, я вам скажу. Як сказати. Загалом, була проблема, і я її вирішив таким чином. Що не можна було мазати гримом. П'яна бійка в мене була", - розповів артист із посмішкою.

Раніше стало відомо, що перед фіналом Національного відбору на Євробачення-2024 у Мальме букмекери різко змінили ставки на переможця від України.

Також організатори Євробачення оголосили, коли виступатимуть конкурсанти - у першому чи другому півфіналі. Також стало відомо, хто з "Великої п'ятірки" голосуватиме за Україну.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти