StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не повторюйте чужих помилок": Реус офіційно розлучилася з Налчаджиоглу

28 березня 2024, 16:14
Трохи більше дев'яти місяців їхній шлюб тривав за документами. За фактом - і того менше.
Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус із дітьми
Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус розлучилися - офіційна заява Реус / колаж: Главред, фото: instagram.com/__l_i_l_i_a____

Колишній чоловік Ані Лорак і турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу зустрічався з українською візажисткою Лілією Реус три роки. У червні 2023 року пара вирішила узаконити свої стосунки. Однак їхнє сімейне щастя тривало недовго.

Уже в жовтні почали з'являтися чутки про те, що пара розпалася, а на новорічні свята Налчаджиоглу і зовсім заявив, що розлучений, і представив шанувальникам нову обраницю. Тим часом на початку лютого Реус повідомила, що все ще є законною дружиною бізнесмена.

Їхнє розставання було важким - візажистка писала сумні пости у своєму блозі в Instagram, а нова коханка її чоловіка намагалася публічно з нею поскандалити.

відео дня

Сьогодні Лілія Реус повідомила, що офіційно розлучилася з Муратом Налчаджиоглу. "Сьогодні я офіційно розлучена. На цьому все... The end! Від себе хочу додати: бережіть один одного, цінуйте один одного, і не повторюйте чужих помилок! І нехай Бог оберігає вас і направляє на праведний шлях", - написала друга колишня дружина турецького бізнесмена.

Лілія Реус розлучилася
Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус розлучилися - офіційна заява Реус / instagram.com/__l_i_l_i_a___

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Особисте життя зірок - останні новини:

Раніше Світлана Бабійчук, вдова Кузьми Скрябіна, розповіла про особисте життя через дев'ять років після трагічної смерті легендарного Андрія Кузьменка.

Також третя ексдружина Віктора Павліка Лариса Созаєва розповіла, як хотіла прийняти постриг, і натякнула на новий роман. Після відходу чоловіка і смерті сина в її житті настала темна смуга.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти