StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не кажіть, що я герой": Положинський поскаржився на здоров'я

17 січня 2023, 10:50
Український артист, який служить в ЗСУ, зазначив, що його здоров'я стало сильно погіршуватися.
Сашко Положинський
Сашко Положинський. Фото соцмережі

Український співак Сашко Положинський, який з початком війни відправився на службу в ЗСУ, поділився проблемами зі здоров'ям.

За його словами, через пів року після початку служби, у нього почало здавати здоров'я. "8 місяців я в армії. Зовсім небагато за військовою шкалою, ціла вічність за цивільним мірилом. 8 місяців роботи над собою, навчань, надій, розчарувань, досягнень, відкриттів, знайомств з новим і новими. На жаль, десь через пів року почало потроху здавати здоров'я. Проявилися якісь нові болячки, загострилися старі. Не те щоб я зовсім посипався, але дещо почав здавати",-поділився артист.

На своїй сторінці в Facebook він написав, що на даний момент фізичний і, як наслідок, моральний стан терпимий, але далеко не ідеальний. "На питання чи є шанс стати офіцером і приносити більше користі, здається, отримав остаточну негативну відповідь. Занадто старий. Не біда. Але хотілося", - ділиться він.

За словами Положинського, йому не так шкода, що немає шансів стати офіцером, як усвідомлення того, що його потенціал людини, здатної приносити більше користі на іншій посаді, помітний тільки йому.

"Зараз мене перевели в інший підрозділ в межах нашої нової 47 бригади. Поки не знаю повного обсягу своїх обов'язків, але вже розумію, що буду займатися чимось більш схожим на те, чим займався в ЗСУ. Бригада активно доповнюється, доозброюється і заспокоюється. Хлопці рвуться на фронт і вже видно багато ознак того, що недовго їм чекати. Чи потраплю на фронт я - поняття не маю. Але поки що, будь ласка, не кажіть, що я герой чи захисник. Бо так не є (хоча мені часто таке говорять). Але коли прийде наказ - зроблю все можливе, щоб його виконати", - додав артист.

Нагадаємо, раніше український співак, Народний артист України Павло Зібров майже 30 років дружив із зірковим сімейством продюсера Ігоря Ліхути і співачки Таїсії Повалій, які з початку повномасштабної війни в Україні стали цілковитим розчаруванням для українців.

В інтерв'ю для Григорія Решетника Зібров розповів, що відносини між ним і зрадниками почали псуватися ще в 2014 році. Проросійська позиція Повалій, заснована на грошах, а не переконаннях, зачіпала артиста, і він став зводити їх спілкування до мінімуму.

Раніше російський актор Артур Смольянінов ще минулого року публічно виступив проти військового вторгнення РФ в Україну.

В інтерв'ю YouTube-каналу "Нова газета Європа" він заявив про готовність вступити до лав ЗСУ. "Якби я пішов, то обов'язково на боці України. Звичайно, однозначно. Для мене це навіть не на боці України, для мене це на боці моїх братів...", - сказав Смольянінов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти