StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Павло Зібров повторив вірусний танець Уенздей: "Закриваємо тренд, краще вже не буде!"

13 грудня 2022, 11:27
Артист чудово втілив в життя похмуру красу танців телегероїні.
Павло Зібров повторив вірусний танець Уенздей: 'Закриваємо тренд, краще вже не буде!'
Павло Зібров станцював танець Уенздей / instagram.com/pavlo_zibrov, TikTok

Український співак, Народний артист України Павло Зібров залишається в тренді і впевнено йде в ногу з часом. У соціальних мережах у нього понад сто тисяч підписників, які з цікавістю спостерігають за його творчістю.

Має Зібров і аккаунт в TikTok, для якого час від часу знімає вірусні ролики. Наприклад, нещодавно співак поділився відео, на якому повторює танець Уенздей Аддамс з однойменного серіалу.

Нещодавно Netflix показав переосмислення історії легендарної сімейки Аддамс крізь призму життя Уенздей - найпохмурішої, стриманої і спокійної з них. У серіалі Дженна Ортега, яка виконує головну роль, прекрасно вжилася в свого персонажа, а танець, який швидко став вірусним в мережі, вона складала самостійно.

відео дня

Незвичайні, ламані рухи припали до смаку і закордонним зіркам, і українським знаменитостям. Зібров вирішив не відставати від трендів, і зняв свою версію танцю Уэнздей в патріотичній футболці і інфернальної "живою" рукою на голові.

У коментарях відзначають, що у співака вийшло настільки круто, що його вже ніхто не переплюне, і тренд можна сміливо закривати. Інші додають - для повноти картини в кадрі не вистачає Михайла Поплавського.

Раніше інший співак-легенда української сцени Іво Бобул звернувся до переможців Євробачення-2022 Kalush Orchestra - артист зробив гурту зауваження.

Також відверто розповів про те, чому залишається під час війни в Україні Мурат Налчаджіоглу - турецький бізнесмен і колишній чоловік зрадниці Ані Лорак.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти