StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наведе порядок: Алла Пугачова їде в Росію - причина

10 квітня 2024, 17:37
Алла Пугачова не перестає дивувати своєю сміливістю і збирається відвідати свій замок у країні-окупанті РФ влітку.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Алла Пугачова зібралася до Москви / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка публічно виступає проти страшного вторгнення РФ в Україну, планує провідати свій замок у селі Грязь під Москвою.

Як повідомили росЗМІ, влітку співачка прибуде до Москви, але всього лише на один день. Примадонна приїде в країну-терориста у справах і провідати свій шикарний замок.

відео дня

"Влітку Пугачова планує у справах приїхати одним днем до Москви, провідати своє господарство. Зустрічати її буде водій, який відвезе співачку на ночівлю в замок", - повідомило джерело.

Також відомо, що зараз у замку Пугачової ніхто не живе, але за ним стежать її охоронці, на яких господарі витрачають не менше 150 тисяч рублів на місяць.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, син Максима Галкіна і Алли Пугачової не перестає дивувати своїми здібностями, днями він похвалився змодельованою з гральних карт складною фігурою.

А також Алла Пугачова перервала мовчання і висловилася про теракт у "Крокусі". Вона зазначила, що скорбота має бути в душі, а не в соцмережах.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти