StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських вперше публічно звернулася до Потапа після чуток про розлучення

17 лютого 2023, 17:08
Шанувальникам Потап і Настя здавалися вічними. Однак їхній союз переживає дивні часи.
Настя Каменських, Потап
Настя Каменських звернулася до Потапа після чуток про розлучення / instagram.com/kamenskux

Сімейне щастя українських артистів Олексія Потапенка (Потапа) і Насті Каменських під час повномасштабної війни в Україні безліч разів піддавалося сумнівам. Ймовірно, подружжя перестало демонструвати ніжні почуття на публіці, так як вважає це недоречним зараз, проте ходять чутки, що у пари не все так гладко.

З соціальних мереж Потапа і Насті також зникли романтичні пости, присвячені один одному. Лише зараз співачка "звернулася" до чоловіка в Instagram - вперше за довгий час.

У сторіс Каменських привітала Потапенко емодзі у формі червоного сердечка з прем'єрою нової пісні - її музикант присвятив волонтерам, які, кожен на свій лад, допомагають наближати перемогу України.

відео дня

Це було чи не єдиним проявом ніжності, який Каменських дозволила собі по відношенню до чоловіка - кар'єра завжди була важлива для обох музикантів, але раніше їм вдавалося гармонійно поєднувати робоче з особистим.

волонтер
Настя Каменських звернулася до Потапа після чуток про розлучення / instagram.com/kamenskux

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти