StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Для мене любов - це вона": Потап показав свою кохану

14 лютого 2023, 10:47
Артист тепло привітав свою другу половинку зі святом.
Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап / instagram.com/kamenskux

Музичний продюсер і виконавець Олексій Потапенко, який разом зі своєю дружиною Настею Каменських підігрівають чутки про розставання, зробив відверте зізнання.

На своїй сторінці в Instagram, артист показав фото своєї коханої жінки і зробив зворушливий пост про кохання. "Для мене любов – це вона! Моя королева, моя душа, моє натхнення і моя підтримка! Я тебе кохаю. Зі святом, кохана", - написав співак.

Тим часом, сама Каменських також зробила пост, присвячений Дню всіх закоханих. Однак вона ніяк не згадала свого чоловіка.

Сумна Каменських лише підігріла чутки про те, що вона самотня. Адже вона ніяк не привітала свого чоловіка Потапа і не написала жодного рядка, щоб вказати на свої почуття до артиста.

Крім того, раніше Каменських розповіла, що насправді відбувається між нею і чоловіком.

Так співачка зазначила, що публічна холодність, яку багато хто сприйняв, як сигнал про розставання, ніщо інше, як результат надмірної завантаженості у зв'язку з благодійною роботою, якою активно зайняті обоє.

"Звичайно, ми з Льошею в будь-якій ситуації намагаємося один одного підтримувати. Я впевнена, що головне - об'єднуватися, коли важко і настає жахлива біда. Звичайно, зараз у кожного з нас свої завдання і напрямки діяльності. Однак, головне - це об'єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні і йти на зустріч миру і перемозі", - зазначає Каменських.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти