StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських представила нову пісню і кліп "Кришталь"

2 вересня 2022, 23:23
Співачка виконувала цю пісню під час туру і глядачі просили її все ж випустити пісню.
Настя Каменських представила нову пісню і кліп 'Кришталь'
Настя Каменських зняла кліп 17 лютого

Українська співачка, яка нещодавно повернулася в Україну, залишивши за кордоном свого чоловіка Потапа, презентувала новий кліп "кришталь", який готувався до випуску ще до війни.

За словами Каменських, у пісні спочатку було закладено дещо інший зміст. "Але я зрозуміла, що зараз вона зазвучала зовсім по-іншому. Бо, незважаючи на романтизацію відносин в цей нелегкий час, є й інша сторона, з якою іноді можуть стикатися деякі пари. Момент, коли близькі люди раптом стають чужими", - розповіла співачка.

Каменських каже, що вона отримала багато повідомлень про те, що музика зараз дуже допомагає її слухачам.

"Для мене це важливо. Мало хто знав, що у мене вже був повністю знятий кліп, який ми з командою встигли зробити ще 17 лютого. А реліз планувався в березні", - повідомила артистка.

Нагадаємо, раніше співачка у відвертій бесіда з Аліною Доротюк розповіла, що насправді криється за чутками про її вагітність.

Артистка нещодавно повернулася додому в Київ, і її злегка розповнілу фігуру тут же сприйняли, як ознаку швидкої появи дитини, яку пророкують Каменських останні кілька років.

Настя Каменських із загадковою посмішкою розповіла Доротюк, що до подібної реакції на її коливання у вазі вона давно звикла. Співачка категорично заперечує вагітність: вона набрала кілька зайві кіло, але не через дитину, а через стрес, в якому знаходиться через війну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти