StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Настя Каменських показала обличчя зблизька - без макіяжу видно кожну недосконалість

23 лютого 2023, 03:12
8059
Дружина Потапа похвалилася натуральною красою, яка не померкла навіть після важкого робочого дня.
Настя Каменських
Настя Каменських без макіяжу показала обличчя зблизька / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських на початку свого творчого шляху у складі дуету з Потапом отримувала на свою адресу чимало хейту через зайву вагу.

Пізніше артистці вдалося скинути зайві кілограми, і до війни вона з великим задоволенням демонструвала свою фігуру в соціальних мережах. Однак артистка не змогла уникнути згубного впливу на психологічний стан через вторгнення рф на територію України. Кожен українець справляється з цим стресом по-своєму. Хтось знайшов віддушину в творчості, а Каменських зізналася, що стрес заїдає.

Через це співачка набрала вагу. Однак сама Настя з цього приводу не турбується, адже знає, як її скинути. Поки вона просто шукає спосіб тримати своє ментальне здоров'я на плаву. Каменських впевнено ділиться тим, як виглядає зараз, на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Наприклад, нещодавно вона показала своє обличчя зблизька і без макіяжу. Під очі він поклала косметичні патчі, а губи злегка змастила бальзамом. В іншому її шанувальники могли розглянути кожну зморшку, нерівність і недосконалість на обличчі артистки. Які, втім, ще потрібно примудритися розглянути.

Настя Каменських
Настя Каменських без макіяжу показала обличчя зблизька / instagram.com/kamenskux

Раніше популярна модель plus-size Ешлі Грем опублікувала серію відвертих знімків - на фото зірка з'явилася в корсеті, який навряд чи прикривав її шикарне декольте, і без спідньої білизни.

Також британська акторка і письменниця, зірка серіалу Династія, Джоан Коллінз похизувалася в свої 89 - років в шикарному блакитному бікіні біля басейну в компанії молодшого неї на 32 роки чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти