Спадок Романа Віктюка: ЗМІ розповіли, хто отримає елітне житло режисера

6 лютого 2021, 15:24оновлено 6 лютого 2021, 18:39
Журналісти прояснили ситуацію зі спадщиною Романа Віктюка у вигляді елітної і дорогої квартири в Москві - в крокової доступності від Кремля.
Віктюк
Роман Віктюк / УНІАН

Елітне житло в Москві (двокімнатна квартира в будинку № 4 по Тверській вулиці), в якому багато років жив легендарний театральний режисер Роман Віктюк, могла відійти у власність мерії - оскільки не було свого часу приватизована. Як повідомляє портал Комсомольська правда, головна особливість житла в тому, що воно знаходиться відразу за будівлею Державної Думи, неподалік від Кремля.

Колись у цій квартирі проживав молодший син Йосипа Сталіна - Василь, а потім і онук радянського диктатора.

У 90-ті роки квартиру рішенням московської мерії передали роману Віктюку. За оцінками ріелторів, житло зараз коштує близько 50 мільйонів рублів (приблизно 18,4 мільйона гривень). І якщо квартира була не приватизована, то повинна була повернутися в комунальну власність.

Однак внучата племінниця режисера Катерина Віктюк розповіла, що спадкоємцями, як і раніше, є її бабусі Христина і Данута - молодші сестри режисера,

"Вперше чую, що квартира Романа Григоровича не була приватизована. Всі документи були оформлені, житло - у власності. Не треба слухати некомпетентних людей. [...] Ще не минуло пів року з дня його смерті, тому ми не знаємо, які розміри спадщини. Це не швидкий процес", - пояснила вона.

читайте також"Дайте спокій": що Роман Віктюк говорив про Україну

Роман Віктюк - що було раніше:

  • В кінці жовтня з'явилася інформація, що у режисера діагностували коронавірус COVID-19.
  • ЗМІ писали, що режисер потрапив до московської лікарні, а пізніше опинився в реанімації.
  • Віктюк помер 17 листопада 2020 року. Журналісти дізналися, що причиною смерті режисера медики вважають анемію головного мозку.
  • Пізніше росЗМІ повідомили, що Віктюк протягом багатьох років боровся з онкологією, його повільно з'їдав рак, а коронавірус - добив.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти