StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Накачана незрозуміло чим: неадекватна Седокова впала на сцені в Москві

15 серпня 2023, 23:38
Седокова зганьбилася під час концерту в Москві. Лежати у неї вийшло краще, ніж співати,
Анна Сєдокова не змогла стояти на ногах
Анна Сєдокова не змогла стояти на ногах / Колаж Главред, фото Instagram / annasedokova, скріншот відео

Українська співачка Анна Седокова, яка у війні Росії проти України обрала терориста-РФ, зганьбилася під час свого виступу у столиці терористичної держави - Москві.

Так, пропагандистський телеграм-канал "Не Малахов. Вершки" поділився відео, на якому Сєдокова не просто не може співати, а не може стояти на сцені. Її качає з боку в бік, вона ледве відкриває рот в мікрофон, а потім і зовсім падає.

"Схоже, у Анни Сєдокової великі проблеми з алкоголем. І пити вона кинула не просто так. Відео з концерту в Москві, де накачана незрозуміло чим екс-ВІА Гра звалилася прямо на сцені", - написали пропагандисти.

відео дня

На відео - ганебний виступ накачаної Седокової:

Седокова негативно заспівала
Седокова негативно заспівала / Скріншот відео

На відео видно, як до Сєдокової кинувся піднімати чи то музикант, чи то охоронець. Вона все ще намагається тримати обличчя, але у неї, сидячи на підлозі, це виходить огидно.

Нагадаємо, співачка Седокова раніше зламала ногу під час концерту. Вона з'явилася на доріжці одного з російських заходів, де не могла йти, бо кульгала. Після одного зі своїх виступів, вона знову поскаржилася на ногу, яка за словами співачки, сильно боліла.

До цього Седокова в черговий раз перейнялася своїми інтимними частинами тіла. Співачка, яку хвилюють виключно постільні проблеми з її чоловіком і своя вага, а не звірства в Україні, виклала фото своєї п'ятої точки і підписала її: "Для тих хто переживав. М'ячі на місці".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти