StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Надя Дорофєєва в перловій кольчузі на голе тіло знялася для відомого глянцю

27 жовтня 2022, 03:16
10820
Додо до своїх "сенсів" може додати ще один - висвітлювати дорогу шанувальникам сяйвом своєї краси і таланту.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва в топі з перлів знялася для українського Vogue / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка і тренер шоу Голос країни-12 Надя Дорофєєва є об'єктом для наслідування і захоплення для багатотисячної армії фанатів.

Нещодавно артистка порадувала їх новим музичним контентом - випустила україномовний альбом під назвою Сенси, який позиціонувала як дещо суто сокровенне, що може підняти дух шанувальників у важкий для України час.

В рамках рекламної кампанії нового музичного проєкту Дорофєєва взяла участь в зйомках для українського Vogue, і розповіла, які сенси наповнюють її життя зараз. Додо зазначає, що головними факторами для неї під час війни стали любов, надія та свідомість.

відео дня

У фотосесії вона примірила кілька стильних образів, створених для неї Антоном Бєлінським. Найяскравішим і незабутнім співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На фото, переповненому містичним вайбом і рухом, Дорофєєва постала в короткому топі, який зшитий з великої сітки. Її ланки - з'єднані між собою перлини, які створюють ефект, ніби артистка світиться зсередини.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва в топі з перлів знялася для українського Vogue / instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше українська співачка, акторка і дизайнерка Надія Мейхер побалувала шанувальників пікантним образом, і випадково засвітила пишні сідниці без трусиків.

Також Злата Мітчелл, 16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, продовжує епатувати публіку відвертими фотографіями в кричущій міні-спідниці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти