Бабкіна прийшла в себе і запитала за парад на День перемоги

24 квітня 2020, 13:45
Надія Бабкіна остаточно пішла на поправку - вона прийшла в стан, коли вона змогла розмовляти, і поставила свої перші запитання.
Надія Бабкіна
Надія Бабкіна / Facebook

Надія Бабкіна прийшла в себе після коми і важкого лікування з застосуванням апарату ШВЛ. Перше, що вона зробила - зателефонувала концертному директору, і запитала про День перемоги в Росії, пише Московский Комсомолец з посиланням на її концертного Директора Сергія Гороху.

Несподівано Сергій Горох заявив, що не міг задавати прямі питання Бабкіної, але поділився деякою інформацією. Вона зателефонувала синові і йому - питала про день народження внучки і про репетиції в театрі - як готуються до Дня перемоги.

"Запитала, готуємося ми до дня народження внучки Марфи, їй завтра виповнюється п'ять років, привітаємо чи: "Ви все зробите красиво?". "Звичайно", - сказав я, - все буде добре, привітаємо", - оголосив він.

відео дня

Крім того, за словами Гороху вона ж не була в курсі останніх рішень Путіна щодо ситуації в Росії.

"Запитала про театр: "Що робити будемо?". Я їй повідомив, що самоізоляція поки продовжено до 1 травня, але все репетирують на удальонці і записують спеціально для неї флешки з номерами. Вона навіть не знала, що урочистості на День Перемоги перенесені", - додав він.

Про стан Бабкіної він розповів менше всього.

"Сказала, що все нормально, але не заглиблювалася в тему. Зрозуміло, що, звичайно не так жваво, як завжди, розмовляє, але голос у Надії Георгіївни бадьорий, вона в настрої, з позитивним посланням", - сказав Сергій Горох, і підкреслив, що він не буде ставити прямі запитання про її стан.

Раніше один Бабкіної Олександр Васильєв заявив, що Надежба Бабкіна не може розмовляти з-за хвороби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти