На нареченого Дженніфер Лопес подали до суду за шахрайство

11 лютого 2021, 14:04
Алекс Родрігес став метою для звинувачень у махінаціях і рекеті.
Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес
Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес / Reuters

Алекс Родрігес, який планує одружитися на Дженніфер Лопес у 2021 році, знову потрапив у скандал.

Брат колишньої дружини Синтії Костянтин Скуртіс пред'явив позов на 50 мільйонів доларів Алексу Родрігесу за шахрайство і рекет.

Як повідомляє Daily Mail, Скуртіс стверджує, що колишній Янкі обманним шляхом "виштовхав" його з імперії нерухомості, яку вони побудували разом після того, як Родрігес і Синтія розлучилися в 2008 році.

відео дня

Суддя відхилив прохання Алекса Родрігеса не приймати звинувачення у вимаганні і розтраті проти нього. Суд проти Родрігеса призначений на 2 серпня 2021.

"Юристи часто кажуть, що рекет - це всеосяжна область, і її важко довести. Суддя тільки що показав, що він дуже серйозно ставиться до цього, і це не легковажні звинувачення", - повідомило джерело Daily Mail.

Якщо Родрігес програє, то може втратити більшу частину свого 350-мільйонного статку, і піти під кримінальну відповідальність.

Адвокати Алекса заперечують всі звинувачення: "Ми вважаємо претензії Скуртіса необгрунтованими і оскаржуємо відповідальність [Родрігеса] за всіма заявленими претензіями".

Цей випадок є приголомшливим ударом для колишнього Нью-Йоркського янкі, який став бізнес-магнатом, так як йому може загрожувати до 30 років в'язниці за кримінальним розслідуванням за звинуваченнями в цивільному рекеті.

Ця справа між Скуртісом і Родрігесом триває з 2014 року. У новому позові Скуртіс змінив вимоги і включив нові звинувачення, так що тепер претендує на більшу суму грошей Родрігеса, ніж раніше. Родрігес же нещодавно звільнив чотирьох адвокатів і найняв нову команду для роботи над справою.

Раньше Алекса Родрігеса публічно звинувачували у зраді Дженніфер Лопес.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти