StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На руці у Путіна побачили "Ракету" за 25 тисяч доларів

29 липня 2022, 23:21
Головний терорист планети вирішив показати, як він "імпортозаміщає".
Путина
Путін почав носити годинник вітчизняного виробника/ скріншот

Російський диктатор і терорист, що вбиває мирних українських жінок і дітей Путін, носить на своїй руці годинник, виготовлений на замовлення, вартістю 25 тисяч доларів.

Відомо, що справила дорогий аксесуар "імператорська Петергофська фабрика", яка зараз належить годинниковому заводу "Ракета".

Як повідомив "Обозреватель", таким чином Путін замінив свій звичний швейцарський годинник Blancpain. Тим часом, російський бренд дозволяє замовнику вибрати вид каменю, колір золота і ремінця, а за бажанням нанести ініціали або навіть герб.

відео дня

читайте такожНайгірші аксесуари для жінок після 40 років

Крім того, таким чином глава країни-агресора "особистим прикладом демонструє прихильність програмі імпортозаміщення". Журналісти відзначили, що новий годинник диктатора виділяється опуклим сапфіровим склом, тонким, практично відсутнім безелем, формою вушок і круглою пряжкою ремінця.

Нагадаємо, раніше російський співак Філіп Кіркоров, який все-таки вирішив виступити за війну в Україні, похвалився спільним фото з Ані Лорак.

Після того як Кіркоров провідав поранених окупантів в госпіталі, він вирішив відвідати своє "місце сили" в Криму, на якому він вже бував з Лорак в 2010 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти