StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На Росії захейтили Собчак за фото у вишиванці

24 червня 2023, 00:44
Ксенія Собчак вигуляла українську вишиванку ще 10 років тому. Однак цю "витівку" їй згадують досі.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак досі виправдовується за вишиванку / соцмережі

Російська журналістка Ксенія Собчак досі виправдовується за свою "витівку". Так, їй доводиться пояснювати, чому вона одягла українську вишиванку 10 років тому.

За інформацією Стархіт, 10 років тому вона знімалася в якомусь проекті і тому їй довелося надіти український національний костюм.

"Я в українському одязі роблю репортаж у розпал Майдану разом, до речі, з Антоном Красовським, про метаморфози якого тоді ще ніщо не віщувало. Формат такий був у матеріалу, розумієте? Фор-мат! Ми всюди ходили і переодягалися. Робили випуск про магів, але це не означає, що ми стали частиною секти", — пояснила вона в шоу на Youtube-каналі "Обережно: Собчак".

відео дня

Нагадаємо, раніше на Собчак з образами накинувся жалюгідний пропагандист і злочинець Володимир Соловйов. Чоловік, який опустився на саме дно і захлинається своєю ж жовчю, наповненою страхом Соловйов, схоже ненавидить вже все живе, а не тільки Україну.

Російська журналістка Ксенія Собчак, яка вміло прикидається пацифісткою, але при цьому не засуджує напад путінського терористичного режиму на Україну, вирішила висловитися з приводу ранкової атаки безпілотників на Москву.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти