StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ми - одне", "Гоголь - російський": актриса "Сватів" видала нову пропагандистську маячню

9 листопада 2023, 10:00оновлено 9 листопада 2023, 11:30
Російська актриса Железняк може конкурувати з російською помийною ямою Соловйовим за кількістю виданого марення.
Путіністка Железняк видала нову маячню
Путіністка Железняк видала нову маячню / Колаж Главред, фото Стархіт, Абзац

Актриса-путіністка Олеся Железняк, яка знімалася в українському серіалі "Свати", а потім співала оди терористові Путіну, який напав на мирну Україну, видала чергову маячню в стилі "дружби народів".

В інтерв'ю пропагандисту Ігорю Кольці, путіністка Железняк сказала, що українці і росіяни повинні бути разом,

"Я не знаю, як це має бути оформлено, у всього є якась юридична сторона, якої я не торкаюся, але з людської точки зору, мені здається, ми повинні бути разом, ми-одне, тому що культура у нас спільна", – видала Железняк.

відео дня

Артистка також поділилася спогадами зі зйомок комедійного серіалу "Свати" в Україні, зазначивши, про "взаємозв'язок культур двох країн" і виступивши проти поділу в питанні діячів мистецтв.

"І я пам'ятаю, що у мене думка: ну звичайно, тільки тут міг бути Гоголь. Тут в повітрі це все, його образи, вони через тебе проходять. Там все дихає тим, що він писав. Ну що Гоголь, що він, українець? Гоголь - росіянин, тому що це все Росія. Як розділити Булгакова? Я була в музеї Булгакова, я пам'ятаю Андріївський узвіз (у Києві), "Білу гвардію", яка там була написана. А "Майстер і Маргарита" - це Москва, яка тут. Як ти це розділиш?"- підкреслила душевнохвора Железняк.

Нагадаємо, раніше співала у знищеному Маріуполі "Катюшу" китайська співачка-путіністка назвала українців "нацистами" - Ван-Фан зганьбилася гучною заявою на пропагандистській прес-конференції.

Також стало відомо, що колишня одеситка Регіна Тодоренко, яка під час війни залишилася в РФ, стала ведучою тревел-шоу, в якому вона буде оспівувати країну-окупанта.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти