StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік Анни Трінчер розкрив подробиці шлюбного контракту зі співачкою

19 лютого 2023, 21:01
Олександр Волошин розповів, хто став ініціатором договору, та який пункт подружжя прописувати відмовилося.
Анна Трінчер, Олександр Волошин
Анна Трінчер та Олександр Волошин підписали шлюбний контракт / instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка Анна Трінчер стала дружиною блогера та бізнесмена Олександра Волошина у вересні 2022 року. Молоді люди дуже успішні і знаходяться лише на початку їх спільного сімейного шляху. Однак вони прийняли мудре і зважене рішення - підписали шлюбний контракт.

Його подробиці Волошин розкрив у інтерв'ю для GLOSTER FM. Він зазначив, що мама його дружини була не дуже задоволена тим, що Анна прийняла його пропозицію руки і серця. На заручинах вона була відсутня, і Олександр навіть не подумав про те, щоб попередити майбутню тещу про рішення створити сім'ю.

Через це у Трінчер з мамою стався конфлікт. Пізніше жінка пом'якшилася, але запропонувала молодятам убезпечити себе, і укласти шлюбний контракт.

відео дня

"Коли я робив пропозицію Ані, я не покликав її маму. Вона була в Іспанії. Ми розписалися, і Аня тривалий час була в конфлікті з мамою. Мама Ані сказала: "Живіть скільки хочете, але тільки підпишіть шлюбний договір". Я такий думаю, ну без запитань. Сказав Ані, що мені нічого від неї не потрібно, і я її просто люблю. Підпишемо, якщо мама так хоче. Потім у мене ця думка вкорінилася. Ми це довго обговорювали, але це була ідея мами Ані", - розповідає Олександр.

Також він підкреслив, що вони обидва до договору поставилися дуже спокійно, адже розуміють, що життя може бути дуже непередбачуваним. Разом подружжя обговорило всі фінансові домовленості, але не стало регулювати контрактом питання про майбутніх дітей.

"Попросив юриста скласти договір, подивилися його з Анею - чи все нас влаштовує. Ми дорослі люди, які розуміють, що в житті все може бути. Ти знаєш, що у тебе ніхто нічого не забере. І якщо ви будете розходитися, у вас все буде чітко. Не буде скандалів", - поділився блогер.

Чоловік Анни Трінчер розкрив подробиці шлюбного контракту зі співачкою
Анна Трінчер та Олександр Волошин підписали шлюбний контракт / instagram.com/annatrincher_official

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти