StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Можна і далі продовжувати вбивати": чоловік Собчак розповів, як радо Європа зустрічає росіян

3 серпня 2022, 23:06
Богомолов вперше з початку війни виїхав з улюбленої Росії і затрепетав від радості в "загниваючій" Європі.
Богомолов, Собчак
Богомолов і Собчак люблять Європу / КП

Чоловік нібито опозиційної російської журналістки Ксенії Собчак Костянтин Богомолов вирвався за кордон з Росії і поділився своїм радісним досвідом.

Як написав він на своїй сторінці в Instagram, що він не помітив по відношенню до себе ніякої ворожості, а навпаки фактично купався в привітності європейських громадян.

"Це буде напевно неприємно "готовим", але в Європі я зустрічаю - скрізь серед простих людей, що займаються справою, а не політикою - серед водіїв, власників та працівників магазинів, ресторанів і кафе, готельних службовців, просто людей в літаках і поїздах, на вокзалах і на вулицях, серед молоді, середньовікові, літніх - скрізь і всюди тільки привітність до росіян. Привітність і повага. І жодного "тяжкого" подиху при вигляді мого червоного паспорта", - написав він, маючи на увазі, що вбивства і насильство над мирними громадянами України зовсім не привід для сорому, а напад на чужу суверенну державу-це"політика".

читайте також"Скільки будемо терпіти цю шкапу?": путініст Басков накинувся на Собчак через скривдженого Газманова

У коментарі до нього набігли посіпаки і шанувальники путінського терористичного режиму, які, виявляється, раді такій привітності, адже очевидно планують покинути рідні Російські пенати і відправитися в ненависну Європу.

'Можна і далі продовжувати вбивати': чоловік Собчак розповів, як радо Європа зустрічає росіян

Але були й інші, хто вважав його просторікування "Днищем", або поділився, що означає "Можна вбивати далі", раз вже стільки радості виникає при вигляді паспорта з двоголовою куркою на обкладинці.

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак поділилася способом, як збільшити груди.

Вона стиснула руки в передпліччях так, що груди здалися більше. Її шанувальники нашутилися з цього приводу і з'ясували, що таким чином Собчак досягла другого розміру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти